Személyiségeket formálunk

Oktatás

 ZKSM nevelési-oktatási programjának fő célja a fiatalok személyiségének fejlesztése (motiváció, képességek, készségek, jellem tekintetében) a szervezet értékei mentén, megelőzve ezzel szociálpatológiai jelenségeket, és a fiatalok negatív, romboló életvitelét. Ilyen módon járulunk hozzá a társadalom pozitív irányú fejlődéséhez.

Animátorképző

Az Animátorképző egy remek lehetőség a számodra. Mi vár rád a képzésen? Felejthetetlen közös hétvégék, Szlovákia különböző területeiről érkező fiatalok, remek vendégek, egy csomó szórakozás, közös imádság, kiscsoportok, bizonyságtételek, szabadtéri tevékenységek, játékok, érdekes témákról szóló viták. Záró mini-projektek, ahol lehetőséged lesz kipróbálni készségeidet a gyakorlatban is. És ez még távolról sem minden!

Az Animátorképző részét képezi egy akkreditált oktatási program is, amelynek témái a te növekedésedet szolgálják a kiscsoportos gyermek- és ifjúsági foglalkozások terén. Az Animátorképző sikeres elvégzését követően pedig egy, az akkreditált tanulmányaidat igazoló oklevél birtokosa leszel.

További információ a következő honlapon érhető el: https://www.animator.sk/

Animátor-vezetőképző – LAŠ

Animátor- vezetőképző – LAŠ

Elvégezted már valamelyik animátorképzőt? Kiscsoportot vezetsz, vagy egy csapatot, és szeretnél fejlődni vezetői szerepedben?

Az animátor-vezetőképző csak rád vár! A hét hétvége során szó lesz a vezetés alapjairól; arról, hogyan kell csapatot építeni, embereket fejleszteni stb. Természetesen nem csupán az elméletet vesszük át, hanem lehetőséget kínálunk számodra mindezt terepen is kipróbálni!

A képzés része egy akkreditált tanulmányi program is, melynek témája a te személyes növekedésed és a csapatvezetés köré épül. Az animátorképző sikeres teljesítését követően egy oklevél is a kezedben lesz, igazolva az akkreditált tanulmányi program elvégzését.

További információt a következő honlapon találsz: https://www.animator.sk/liderska-animatorska-skola

Mentorképző animátorok számára – ŠAS

Ez a mentorképző teret biztosít neked, hogy felfedezhesd, milyen lehetőségeid vannak tanácsadóként vagy mentorként egy fiatal mellett. Ha szeretnél másokat vezetni, szükséges, hogy te magad is tanulj és növekedj. Minderre lehetőséged van az előadások, csoportos munkák és kreatív workshopok keretében. További információ: https://www.animator.sk/skola-autentickych-srdc 

ZKSM e-learning

Tetszik, amit csinálunk?